Ingrediente:
- 1 miel tinut la pascut
- Sare de mare
- Piper proaspat macinat
- Aji molido (chilli pudra)
- Ulei de masline extravirgin
Instructiuni:
- Se curata carnea si se indeparteaza excesul de grasime.
- Se presara sare, piper si aji molido pe toate partile.
- Se unge carnea cu ulei de masline si se lasa sa stea la temperatura camerei timp de o ora.
- Se fierbe in prealabil un gratar la foc mediu.
- Se frige carnea pe gratar pentru aproximativ o ora, intorcand-o din cand in cand.
- Se serveste calda alaturi de cartofi copti si salata verde.
Recomandare Prezentare:
Serviti Cabrito Asado pe o tabla de lemn rustica, garnisit cu frunze de menta proaspata si felii de lamaie.
Recomandare de Vin:
Acest preparat delicios se potriveste de minune cu un vin rosu robust, precum Malbec din regiunea Mendoza, Argentina.
Ustensile necesare:
- Gratar
- Pinza de bucatarie
- Foarfeca de bucatarie
- Tava pentru servire