Cele mai bune tacos mexicane

Ingrediente:

  • 500 g carne de vita tocata
  • O ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • O rosie
  • O ardei iute
  • Coriandru proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cumin
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • sare si piper

Instructiuni:

  1. Maruntim ceapa, usturoiul, rosia si ardeiul iute. Tocam marunt si coriandrul proaspat.
  2. Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie adanca si calim ceapa pana devine aurie.
  3. Adaugam usturoiul si carnea tocata si prajim totul pana se rumeneste carnea.
  4. Condimentam cu cumin, boia dulce, boia iute, sare si piper si amestecam totul bine.
  5. Adaugam rosia si ardeiul iute tocate si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
  6. La final, adaugam coriandrul proaspat si mai amestecam incet timp de 2-3 minute.

Recomandare Prezentare:

Servim tacos mexicane cu foita de tortilla, carne tocata condimentata, guacamole, cascaval ras si smantana. Puteti adauga si sos picant pentru cei care iubesc mancarea iute.

Recomandare de vin de baut:

Pentru a savura la maxim aceste tacos mexicane, recomandam un vin alb sec sau un vin rosu lejer cu arome de fructe negre. Un tequila sau un margarita rece pot fi si ele o alegere potrivita pentru un aperitiv excelent.

Ustensile necesare:

  • Tigaie adanca
  • Cutit
  • Tocator
  • Farfurii
  • Tacamuri