Ingrediente
- 500g de carne tocata de vita
- 500g de sos de rosii
- 1 ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- 250g de paste pentru lasagna
- 300g de branza mozzarella
- 100g de parmezan ras
- 1 ou
- 1 legatura de patrunjel
- sare si piper dupa gust
Instructiuni
- Sotam ceapa si usturoiul intr-o tigaie adanca. Adaugam carnea tocata si o calim pana devine maro
- Adaugam sosul de rosii si lasam sa fiarba timp de 10 minute
- Intr-un bol, amestecam branza mozzarella rasa, parmezanul ras, oul si patrunjelul tocat
- Pregatim un vas pentru copt lasagna si alternam straturi de sos de carne si paste. La final, adaugam stratul de branza si dam la cuptor timp de 30 de minute
Recomandare Prezentare
Serviti lasagna alaturi de o salata de sezon proaspata sau o felie de paine prajita
Recomandare Vin de Baut
Pentru a completa savoarea lasagna, va recomand un vin rosu sec, cum ar fi Chianti din Toscana
Ustensile Necesare
- Tigaie adanca
- Folie de aluminiu
- Vas pentru copt lasagna
- Cutit
- Pensula de bucatarie