Celebra reteta de pasta carbonara

Ingrediente

Pentru a pregati aceasta delicioasa reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 200 de grame de spaghete
  • 150 de grame de pancetta
  • 2 oua
  • 50 de grame de parmezan ras
  • Sare si piper dupa gust

Instructiuni

Urmati acesti pasi pentru a pregati reteta de pasta carbonara:

  1. Fierbeti apa intr-un vas mare si adaugati sare. Adaugati spaghetti si gatiti-le al dente conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Intr-o tigaie, prajiti pancetta pana devine crocanta, apoi scoateti-o din tigaie si puneti-o deoparte.
  3. Intr-un bol, amestecati ouale cu parmezanul ras, sare si piper.
  4. Scurgeti pastele si puneti-le inapoi in vasul in care le-ati fiert. Immediat turnati peste ele amestecul de oua si parmezan, amestecand rapid pentru a se combina bine.
  5. Adaugati pancetta si amestecati inca o data. Se poate presara cu putin parmezan rasp la servire.

Recomandare Prezentare

Aceasta delicioasa pasta carbonara poate fi servita cu o felie de paine proaspata si un pahar de vin alb.

Recomandare de vin

Pentru a completa experienta culinara, puteti reomanda un vin alb sec, cum ar fi Chardonnay sau Sauvignon Blanc.

Ustensile necesare

Pentru aceasta reteta veti avea nevoie de urmatoarele ustensile: o tigaie, un vas mare pentru fierberea pastelor si un bol.