Ingrediente:
- 500 ml de apa
- 50 g alge uscate
- 100 g paste din orez
- 1 lingurita de miso de soia
- 150 g de tofu taiat cubulete mici
- 2 fire de ceapa verde tocate marunt
Instructiuni:
- Incalziti apa intr-un vas si adaugati algele uscate. Lasati-le sa se hidrateze timp de 5 minute.
- Adaugati paste din orez in vas si gatiti timp de 10 minute pana devin moi.
- Dizolvati miso de soia intr-un pic de apa si adaugati-l in vas.
- Lasati supa sa fiarba inca 5 minute, apoi adaugati tofu.
- Gatiti supa inca 2 minute si terminati cu ceapa verde tocată deasupra.
Recomandare Prezentare:
Serviti supa miso calda, garnisita cu ceapa verde si alge uscate pe deasupra.
Recomandare de vin:
Poate fi acompaniata de un sake tradțional japonez.
Ustensile necesare:
- Vas
- Cuptor
- Tocator
- Ceasca pentru servire