Ingrediente:
- carne de vita (preferabil gatita la gratar)
- sare de mare
- piper proaspat macinat
- usturoi zdrobit
Instructiuni:
- Pregateste carnea de vita prin curatarea si taierea in bucati potrivite pentru gratar.
- Condimenteaza carnea cu sare de mare, piper proaspat macinat si usturoi zdrobit pentru a-i adauga savoare.
- Incalzeste gratarul la temperatura potrivita si apoi pune carnea pe gratar.
- Gateste carnea pe fiecare parte timp de aproximativ 5-7 minute, pana cand este frumos patrunsa si primeste o crusta crocanta.
- Scoate carnea de pe gratar si las-o sa se odihneasca putin inainte de a o taia si servi.
Recomandare Prezentare:
Churrasco-ul poate fi prezentat frumos pe o farfurie cu garnitura de legume sau cartofi copti. Este bine sa fie servit cald.
Recomandare Vin:
Pentru a acompania acest delicios churrasco din Brazilia, recomandam un vin rosu sec, precum Malbec sau Cabernet Sauvignon.
Ustensile Necesare:
- Gratar
- Platou pentru prezentare