Coaste la gratar

Ingrediente:

  • 1-2kg coaste de porc, fara grasime si oase
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sare de mare
  • 2 linguri piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri pudra de usturoi
  • 2 linguri pudra de rozmarin
  • 2 linguri pudra de cimbru

Instructiuni:

  1. Amestecati uleiul de masline, sarea, piperul negru, pudra de usturoi, pudra de rozmarin si pudra de cimbru intr-un castron mare.
  2. Adaugati coastele de porc si acoperiti-le complet cu amestecul de condimente. Lasati sa se marineze timp de 1-2 ore la frigider.
  3. Preincalziti gratarul sau o tigaie la foc mediu-inalt.
  4. Gatiti coastele pe gratar sau tigaie timp de aproximativ 10-12 minute pe fiecare parte, pana sunt rumene si gata.
  5. Lasati sa se odihneasca timp de 5 minute inainte de a le taia in portii si de a le servi.

Enjoy!