Ingrediente:
- 1-2kg coaste de porc, fara grasime si oase
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri sare de mare
- 2 linguri piper negru proaspat macinat
- 2 linguri pudra de usturoi
- 2 linguri pudra de rozmarin
- 2 linguri pudra de cimbru
Instructiuni:
- Amestecati uleiul de masline, sarea, piperul negru, pudra de usturoi, pudra de rozmarin si pudra de cimbru intr-un castron mare.
- Adaugati coastele de porc si acoperiti-le complet cu amestecul de condimente. Lasati sa se marineze timp de 1-2 ore la frigider.
- Preincalziti gratarul sau o tigaie la foc mediu-inalt.
- Gatiti coastele pe gratar sau tigaie timp de aproximativ 10-12 minute pe fiecare parte, pana sunt rumene si gata.
- Lasati sa se odihneasca timp de 5 minute inainte de a le taia in portii si de a le servi.
Enjoy!