Ingrediente: 400 g orez 500 g piept de pui 300 g creveți 200 g midii [...]
Ingrediente: 500 g carne tocata de vita 300 g paste lasagna 400 g sos de [...]
Ingrediente: 1 kg de carne tocata de vita 500 g de piure de rosii 200 [...]
Ingrediente: 500g faina 7g drojdie uscata 350ml apa calda 1 lingurita sare 2 linguri ulei [...]
Supa de ceapa este o reteta traditionala din bucataria frantuzeasca, apreciata pentru savoarea ei unica. [...]
Ingrediente Pentru aluat: 500 grame faina 325 ml apa calduta 1 lingurita sare 25 grame [...]
Ingrediente: 200g orez pentru paella 400g piept de pui 200g creveti 100g midii 100g calamar [...]
Ingrediente: 500 g de peste proaspat, taiat cubulete 2 cepe rosii mari, taiate julienne 4 [...]
Ingrediente 400g paste (preferabil linguine sau spaghetti) 200g pancetta sau bacon afumat 4 gălbenușuri de [...]
Spaghetti Carbonara – Reteta Traditionala Italiana Carbonara este unul dintre cele mai populare si savuroase [...]