Paella – Deliciu spaniol

Ingrediente

  • 400 g orez
  • 4 pulpe de pui
  • 200 g crevette
  • 200 g unt
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • sare si piper

Instructiuni

  1. Incalzeste untul intr-o tigaie mare.
  2. Adauga ceapa si usturoiul si lasa-le la calit.
  3. Apoi pune pulpele de pui si crevetii si lasa-le sa se rumeneasca.
  4. Adauga orezul si amesteca bine.
  5. Stinge cu apa si adauga ardeiul gras taiat cubulete.
  6. Pune sare si piper si lasa paella sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.
  7. Serveste cu o felie de lamaie pe langa.

Recomandari Prezentare

Pentru o prezentare spectaculoasa, aranjeaza paella intr-o tigaie mare si garniseste cu frunze de patrunjel proaspat.

Recomandare vin de baut

Paella se potriveste de minune cu un vin alb sec sau chiar cu un vin rosu usor.

Ustensile necesare

Trebuie sa ai la indemana o tigaie mare si spatula pentru a amesteca toate ingredientele.