Pasta de mici, un deliciu romanesc

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 500g carne de vita
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita de sare
  • Piper negru proaspat macinat
  • Oregano
  • Frunze de patrunjel proaspat tocate

Instructiuni

  1. Tocati marunt carnea de porc si de vita folosind un cutit sau un robot de bucatarie.
  2. Intr-un castron mare, amestecati carnea tocata cu ceapa si usturoiul tocate marunt.
  3. Adaugati boiaua iute, sarea, piperul negru si oregano dupa gust.

Recomandare Prezentare

Serviti pastele de mici calde, cu mamaliguta proaspata sau cartofi prajiti, salata de varza acra si sos picant.

Recomandare de vin

Aceasta delicioasa reteta se potriveste de minune cu un vin rosu sec, corpolent, cum ar fi Merlotul sau Cabernet Sauvignon.

Ustensile necesare

Pentru pregatirea pastelor de mici ne vor trebui urmatoarele ustensile: o tigaie, o farfurie, un cutit, un castron si un gratar.