Ingrediente:
- 250 g spaghetti
- 150 g bacon
- 2 oua
- 50 g parmezan ras
- sare si piper
Instructiuni:
- Fierbe pastele in apa cu sare potrivita.
- Taie baconul cubulete si prajeste-l intr-o tigaie pana devine crocant.
- Intr-un bol, bate ouale impreuna cu parmezanul ras si adauga sare si piper dupa gust.
- Dupa ce pastele sunt fierte, strecoara-le si adauga-le in tigaie peste baconul crocant.
- Toarna compozitia de oua si parmezan peste pastele fierbinti si amesteca bine pentru a se omogeniza si a se forma un sos cremos.
- Serva imediat si potriveste gustul cu sare si piper.
Recomandare Prezentare:
Se poate presara parmezan ras si frunze de busuioc proaspete pe deasupra pentru un aspect atragator.
Recomandare de vin:
Pentru a acompania acest delicios preparat, se recomanda un vin alb sec, precum Pinot Grigio sau Chardonnay.
Ustensile necesare:
Pentru acest preparat vei avea nevoie de o tigaie, un bol, o strecuratoare si o lingura de lemn pentru amestecat.