Ingrediente:
- orez sushi
- somon proaspat
- folie de alge nori
- sos de soia
- wasabi
Instructiuni:
- Pregatiti orezul sushi conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Taiati somonul in felii subtiri.
- Puneti folia de alge nori pe o ustensila speciala pentru sushi.
- Asezati o cantitate mica de orez pe alge si intindeti-l uniform.
- Asezati feliile de somon pe orezul acoperit de alge.
- Rulati sushi-ul cu atentie, aplicand presiune usoara pentru ca ingredientele sa se lege bine.
- Taiati sushi-ul in bucati mai mici cu un cutit bine ascutit.
Recomandare Prezentare:
Serviti sushi-ul pe o farfurie frumos decorata si garnisit cu frunze de wasabi.
Recomandare de vin:
Daca doriti sa savurati sushi-ul impreuna cu un vin, recomand un sauvignon blanc sec sau un Riesling demisec.
Ustenstile necesare:
- Ustensila speciala pentru sushi
- Un cutit bine ascutit