Ingrediente:
– 300g orez
– 400g pui
– 250g creveti
– 200g midii
– 1 ceapa
– 2 ardei grasi
– 3 catei de usturoi
Instructiuni:
1. Se curata si se taie puiul in bucati potrivite.
2. Se curata si se taie legumele (ceapa, ardei) in cubulete mici.
3. Se incinge ulei intr-o tigaie mare si se adauga ceapa si ardeiul. Se soteaza pana se inmoaie putin, aproximativ 5 minute.
4. Se adauga puiul si usturoiul si se prajeste pana se rumeneste usor.
5. Se adauga orezul si se amesteca bine, astfel incat toate ingredientele sa se combine.
Recomandare Prezentare:
Serviti paella calda alaturi de o felie proaspata de lamaie si un strop de ulei de masline.
Recomandare de vin:
Pentru a acompania perfect paella, va recomandam un vin alb sec, precum Sauvignon Blanc sau Chardonnay.
Ustensile necesare:
– Tigaie de paella
– Cutit de bucatarie
– Caserola pentru fideaua