Supa de miso – Deliciul Japoniei

Ingrediente

Pentru supa de miso aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 200 g pasta de miso
  • 1 litru de apa
  • 150 g tofu
  • 100 g alge wakame
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei de susan

Instructiuni

1. Incalziti uleiul de susan intr-o oala si adaugati pasta de miso.

2. Adaugati apa si amestecati pana cand pasta de miso s-a dizolvat complet.

3. Taiati tofun cubulete mici si adaugati-l in supa.

4. Spalati algele wakame si adaugati-le in supa.

5. Taiati ceapa verde marunt si presarati-o deasupra supii.

Recomandare Prezentare

Serviti supa de miso fierbinte, in boluri adanci. Puteti decora supa cu putin patrunjel proaspat taiat.

Recomandare de Vin

Pentru a completa gustul minunat al supei de miso, va recomandam un vin alb sec sau chiar un sake rece.

Ustensile necesare

Pentru prepararea supii de miso veti avea nevoie de oala, cutit, linguri si boluri.