Taco mexican cu carne de vita

Ingrediente:

  • 300 g carne de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 castravete
  • 1 avocado
  • 1 lamaie
  • 150 g smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 200 g rucola
  • 10 tortilla
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei de masline

Instructiuni:

  1. Taie carnea de vita in fasii si pune-o intr-un bol. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
  2. Incinge o tigaie cu putin ulei de masline si prajeste carnea de vita pana este frumos rumenita.
  3. Toaca marunt ceapa rosie, ardeiul gras si castravetele. Taie avocado-ul in cubulete mici.
  4. Pregateste un sos din smantana, sare, piper si zeama de la o lamaie.
  5. Coace tortilla inca 30 de secunde pe fiecare parte.

Recomandare Prezentare:

Mozzarella se rade in partea de sus a farfuriei si se rumeneste putin la cuptorul cu microunde.

Recomandare de vin de baut:

Pentru a completa experienta gustului, acest taco mexican se poate servi cu un vin Merlot.

Ustensile necesare:

  • Tigaie
  • Cutit
  • Bol
  • Farfurie
  • Sticluta pentru sos