Ingrediente:
- 300 g carne de vita
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei gras rosu
- 1 castravete
- 1 avocado
- 1 lamaie
- 150 g smantana
- 100 g cascaval ras
- 200 g rucola
- 10 tortilla
- sare
- piper
- cimbru
- ulei de masline
Instructiuni:
- Taie carnea de vita in fasii si pune-o intr-un bol. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
- Incinge o tigaie cu putin ulei de masline si prajeste carnea de vita pana este frumos rumenita.
- Toaca marunt ceapa rosie, ardeiul gras si castravetele. Taie avocado-ul in cubulete mici.
- Pregateste un sos din smantana, sare, piper si zeama de la o lamaie.
- Coace tortilla inca 30 de secunde pe fiecare parte.
Recomandare Prezentare:
Mozzarella se rade in partea de sus a farfuriei si se rumeneste putin la cuptorul cu microunde.
Recomandare de vin de baut:
Pentru a completa experienta gustului, acest taco mexican se poate servi cu un vin Merlot.
Ustensile necesare:
- Tigaie
- Cutit
- Bol
- Farfurie
- Sticluta pentru sos