Ingrediente
- 500 g carne de vita tocata
- 1 ceapa rosie, toccata marunt
- 2 catei de usturoi, pisati
- 1 ardei iute, tocat fin
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita piper
- 8 tortilla de porumb
- 150 g cascaval ras
- 200 g varza rosie, tocata marunt
- 1 avocado, feliat
- Sos de rosii
Instructiuni
- Intr-o tigaie, rumeniti ceapa, usturoiul si ardeiul iute.
- Adaugati carnea tocata si condimentele: chimen macinat, oregano, sare si piper. Gatiti pana carnea este facuta.
- Pregatiti tortilla de porumb: adaugati umplutura de carne pe tortilla, apoi presarati cascaval ras peste. Ruleaza tortilla strans si asaza-le intr-o tava de copt.
- Coace-ti tacos la foc mediu timp de 10 minute sau pana cand sunt aurii.
- Serviti tacos cu varza rosie tocata, felii de avocado, sos de rosii si guacamole.
Recomandare Prezentare
Ofera un vas de ceramica pentru a servi tortilla de porumb in stil autentic mexican.
Recomandare de vin de baut
Accenteaza aromele intens savuroase ale carnii cu un vin rosu sec sau semi-dulce, precum Cabernet Sauvignon sau Zinfandel.
Ustensile necesare
- Tigaie
- Tava de copt
- Cutit
- Tocator