Tacos mexicane autentice

Ingrediente

  • 500 g carne de vita tocata
  • 1 ceapa rosie, toccata marunt
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 1 ardei iute, tocat fin
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 8 tortilla de porumb
  • 150 g cascaval ras
  • 200 g varza rosie, tocata marunt
  • 1 avocado, feliat
  • Sos de rosii

Instructiuni

  1. Intr-o tigaie, rumeniti ceapa, usturoiul si ardeiul iute.
  2. Adaugati carnea tocata si condimentele: chimen macinat, oregano, sare si piper. Gatiti pana carnea este facuta.
  3. Pregatiti tortilla de porumb: adaugati umplutura de carne pe tortilla, apoi presarati cascaval ras peste. Ruleaza tortilla strans si asaza-le intr-o tava de copt.
  4. Coace-ti tacos la foc mediu timp de 10 minute sau pana cand sunt aurii.
  5. Serviti tacos cu varza rosie tocata, felii de avocado, sos de rosii si guacamole.

Recomandare Prezentare

Ofera un vas de ceramica pentru a servi tortilla de porumb in stil autentic mexican.

Recomandare de vin de baut

Accenteaza aromele intens savuroase ale carnii cu un vin rosu sec sau semi-dulce, precum Cabernet Sauvignon sau Zinfandel.

Ustensile necesare

  • Tigaie
  • Tava de copt
  • Cutit
  • Tocator